top of page

AANNEMER SCHILDERWERKEN IN HEEL GROOT- EN NOORD-ANTWERPEN

Buitengewone service in binnenschilderwerken

ALGEMENE SCHILDERWERKEN

Uw ervaren schilder met meer dan 100 jaar in de stiel

Als gerenommeerd schildersbedrijf komt aannemer Dens Schilderwerken graag bij u over de vloer overal in Groot- en Noord-Antwerpen om uw interieur in de verf te zetten. 

Een loft afwerken, winkel transformeren of historisch pand perfectioneren? Wij halen alles uit elke ruimte met een sterk staaltje vakmanschap. Ook voor schilderwerken buiten kunnen tevreden klanten al generaties lang beroep doen op ons kunnen.

Schilderwerken binnen Dens Schilderwerken traphal

Alles in huis voor sterk binnenschilderwerk

Welke stijl, kleuren of afwerking u ook verkiest, wij zetten uw visie en wensen met stip op één. We zijn gekend om onze perfectionistische service, ons topmateriaal, onze jarenlange ervaring in de stiel en onze professionele aanpak.

Bij u thuis of in de zaak:

Thuis in schilderwerk voor woningen en bedrijven, nieuwbouw en renovatie

Geregistreerd aannemer:

Schilderwerken Dens valt onder de 6% btw regeling

Meewerkend zaakvoerder:

Als meewerkend patroon ziet Ronnie Dens er zonder fout op toe dat ook in uw project een vlekkeloze service en onberispelijk eindresultaat wordt nagestreefd

Kleuradvies:

Gratis inspirerend kleuradvies na akkoord van de offerte voor de realisatie van uw schilderwerken

Allround service:

Niet alleen voor schilderwerken binnen en buiten, ook voor behang, vloerbekleding, gordijnen en zonwering kunt u ons inschakelen

DE MOGELIJKHEDEN VAN UW PROJECT BESPREKEN?

Contacteer ons meteen voor een offerte voor al uw schilderwerken, in Groot-Antwerpen of het noorden (Kapellen Brasschaat, Hoogboom, ’s Gravenwezel, Schilde, Zoersel, Stabroek, Hoevenen)!

bottom of page