Schilderwerken

Als schildersbedrijf is het een must om met kennis van kleur te kunnen spreken. Het effect van een kleur in een grote ruimte is voor veel klanten moeilijk in te schatten. Een vierkante centimeter kleur op een staalkaart komt meestal veel zachter over dan dezelfde kleur op vier muren. Ook hiervoor bieden wij u een waaier van praktische en professionele tools om u zo veel mogelijk te ondersteunen.

Van de kleinste werken tot de grootste projecten kan u zich ervan vergewissen dat perfectie, respect voor timing en een optimaal contact hoog in het vaandel wordt gedragen. Met deskundige uitleg, eventueel gecombineerd met een advies van onze kleuradviseur of natuurlijk met uw persoonlijke idee├źn kunnen wij u helpen uw wensen uit te werken.

Binnenshuis werken wij met milieuvriendelijke producten. Dat betekent niet dat we aan kwaliteit inboeten. Tegenwoordig zijn de water dragende producten absoluut evenwaardig aan de solvent dragende producten. Dankzij de vele praktijkgerichte opleidingen kunnen wij, als schilderbedrijf, de beste resultaten garanderen, u de juiste producten aanbieden en bestaande en eigentijdse technieken professioneel toepassen, uiteraard in uw kleuren.